به گزارش مشرق، احمد بحری، محیط بان قمی که در شبکه های اجتماعی نیز فعال است در صفحه اینستاگرام خود یک غذای مقوی و در عین حال فوری مخصوص روستائیان و چوپانها معرفی کرده است.
امیدوارم دوستان گیاهخوار اعتراض نکنند که باز دارم تبلیغ گوشتخواری میکنم.
بهرحال باید از حواشی کار هم برایتان بگویم تا کمی اطلاعاتتون افزایش پیدا کنه.
چوپان ها برای اینکه غذای مقوی و در عین حال فوری درست کنند گوشت و چربی یک گوسفند یا بز را خرد کرده و یکجا میپزند و در ظرفی میریزند و میگذارند کنار
البته در پائیز و زمستان که هوا سرد است
بعد هر وقت که بخواهند تکه ای از آنرا برمیدارند و سردسرد میخورند یا در آبگوشت میریزند
اسمش قورمه است
در منطقه شما به این نوع غذا چه میگوئید؟